Delice de bourgogne
Delice de Bourgogne of Brillat-Savarin Affine is een decadent triple-crème gourmet kaas en was de vrucht van de verbeelding van de beroemde gastronoom van de 18e eeuw, Brillat Savarin.
Herkomst Frankrijk
Melksoort Koemelk
Gemaakt van rauwe melk Nee
Camembert AOP
Een toegankelijke variant op de oorspronkelijke Camembert de Normandie uit rouwe melk met keurmerk.
Herkomst Frankrijk
Melksoort Koemelk
Gemaakt van rauwe melk ja
La tur
De naam van dit voortreffelijke kaasje uit gemengde melk betekent letterlijk ‘de toren’. Een intens romige verwennerij met een onweerstaanbaar delicaat karakter.
Herkomst Italië
Melksoort koemelk, schapenmelk, geitenmelk
Gemaakt van rauwe melk Nee
Brie Fleur de Pre
Een populaire variant op de klassieke brie soorten. Door het pasteuriseren van de melk en het toevoegen van een vleugje room heeft deze kaas een zacht, vriendelijk karakter.
Herkomst Frankrijk
Melksoort Koemelk
Gemaakt van rauwe melk Nee